top of page

BAARMOEDER & FERTILITEIT MASSAGE

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanwege verschillende factoren kan het een tijdje duren voordat jouw kinderwens in vervulling gaat. Het wachten op een zwangerschap kan veel stress en emotionele ballast geven dat heel zwaar kan wegen. 

 

De Baarmoeder&Fertiliteit massage is een mooie manier om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap. Deze massage werkt ondersteunend, omdat je hiermee je vrouwelijke gezondheid een boost geeft. Tevens brengt het je lichaam in een goede conditie en daarmee een mooie voorbereiding op een toekomstige zwangerschap. 

 

WAT IS BAARMOEDER & FERTILITEIT MASSAGE?

 

Baarmoeder&Fertiliteit massage is een diepe, maar toch zachte massage. De massage richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie van de buikorganen en de baarmoeder. Ook richt de massage zich op het emotionele aspect die vaak opgeslagen ligt in dit gebied. 

De baarmoeder is een wonderlijke plek die creatie en leven geeft. Het is de plek waar veel vrouwen pijn en trauma opgeslagen hebben. Veel vrouwen dragen (on)bewust pijn en verdriet in hun moederlijn met zich mee. Dit kan leiden tot een grote vrouwelijke energie verlies. 

Met deze massage laat je de fysieke en emotionele spanning los, waardoor jij en je buik zich ontspannen gaan voelen en je de kracht krijgt om de vrouwelijke energie weer terug te winnen.  

FD.jpg

VOOR WIE? 

 

Bij een Baarmoeder&Fertiliteit massage worden je onderrug en je buik gemasseerd. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van je baarmoeder en eierstokken. Door de massage ontspant je baarmoeder zich. Dit is een ideale aanvulling op de natuurlijke voortplanting, zoals bij eiceltransplantatie, spermadonatie en vruchtbaarheidsbehandelingen zoals IVF, ICSI, IUI, 

De Womb&Fertility massage helpt daarnaast ook bij andere klachten, zoals bij disbalans in de menstruatiecyclus, heftige buikpijn bij menstruatie, hormoonhuishouding en spijsvertering. 

Bij een iets gekantelde baarmoeder, helpt de massage om te herpositionering. 

 

De volgende situaties kunnen ook bevorderd worden met een fertiliteitsmassage:

• Je hebt een kinderwens en wilt zwanger worden, maar een zwangerschap blijft tot nu toe uit

  • • Je hebt een miskraam of stilgeboorte gehad 

  • • Je wilt meer in contact komen met je lichaam

  • • Je hebt last van klachten tijdens je menstruatie

  • • Je menstruatiecyclus is te kort of te lang en je wilt deze reguleren.

 

WANNEER PLAN JE EEN MASSAGE IN? 


Als je een kinderwens hebt en zwanger probeert te worden, kom je zo kort mogelijk voor je eisprong. Mocht dit niet uitkomen, dan kom je na je menstruatie, maar wel vóórdat je een eisprong hebt gehad. 

 

Als je i.v.m. menstruatieklachten of een verstoorde cyclus de massage wilt, dan adviseren wij dit te doen vlak na het einde van je menstruatie. Tijdens je menstruatie wordt er niet gemasseerd.

 

Als je in een medisch vruchtbaarheidstraject zit,kom je kort voor de inseminatie of terugplaatsing voor een massage

€90

jk.jpg
bottom of page