top of page

CUPPING 

WET CUPPING

ww_edited.jpg

Tijdens een behandeling worden er cups op de huid geplaatst, waarna deze vacuüm gezogen worden middels een pompje. Na een paar minuten worden de cups verwijderd en worden er kleine krasjes op de huid gemaakt. Vervolgens worden de cups teruggeplaatst en wordt er een beetje bloed uit het lichaam gezogen.

Met het terugplaatsen van de cups op de meridianen worden deze ontdaan van stagnaties wat resulteert in een betere doorbloeding en verhelping van de klachten. Verder zorgt Hijama ervoor dat de vele toxische stoffen en dode bloedcellen uit het lichaam verwijdert worden.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor het lichaam efficiënter functioneert. Deze effecten zijn blijvend omdat het lichaam erna beter blijft ontgiften. Natuurlijk moet ook een gezonde levensstijl aangehouden worden.

€50

DRY CUPPING

Tijdens een dry cupping behandeling worden er cups geplaatst net als bij een wet cupping behandeling, alleen wordt er geen bloed onttrokken uit het lichaam.

 

Door enkel de dry cupping behandeling vindt er toch een diepe bindweefselmassage plaats en wordt de bloedtoevoer en lymfe-afvoer gestimuleerd. Door de verhoogde doorstroming vindt er toch een afvoer van toxische stoffen plaats.

 

 Een goed alternatief voor Wet-Cupping is Dry-Cupping. Bij deze methode worden de Cups op dezelfde plekken geplaatst als bij Wet-Cupping wordt gedaan. Echter het grote verschil is dat er nu geen krasjes op de huid worden gemaakt waardoor er ook geen bloed onttrokken wordt uit het lichaam. Vandaar de naam Dry-Cupping.

99.jpeg

€40

bottom of page